Ahlan Wasahlan Wa Marhaban Bikum!

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.

Bulatan ni di'create' sebab haritu bloglist hilang pas tukar domain dot my. Nasib baik ada save kat notepad. huu~  hari tu dah buat pencarian bloglist belog jcb kan, haa yang tu wajib duk kat sini, eksklusif :)

Ahaa lagi pun, bulatan ni untuk memudahkan daku mengumpulkan blog-blog best sekitar Malaya. ahaks.. gue kan emang nya suka berjalan-jalan atas blog orang. Takde bloglist jadi cam sesat je taktau nak ke mana. Makanya, begitulah alkisahnya.

Pastu, kalau ada yang nak tambah, letak link korang kat comment box, dun worry be happy, no hidden charge ! :P

Ok lah selamat berblogging, keep blogging and Hidup Bulatan Blogger :D

ikhlas,
dari saya, blogger belog jcb ;)

10 ulasan:

Husna Humairah berkata...

nak nak.. ;D ni link blog http://milikhusnahumairah.blogspot.com/

Putera Dunia berkata...

:-)

TiranaAduka berkata...

salam..
satu hari nanti blog ni akan di berika PR 2
Oleh google.....

Nantikan kata kata TiranaAduka ini...

wasalam

Aisyah Humaira berkata...

salam ziarah ila blog bulatan blogger...wah rajin nye ukhti buatkan mcmni ...klu gini senang kan ...bolehlah kita join dkt sini

Amirul Ramli berkata...

http://www.terapinoetik.com

harap dpt join bulatan. hehe

~Kak Nah Backyard (^_^)~ berkata...

singgah sini =)

MZ berkata...

Hi...nak jugak http://mzprelovedncoffee.blogspot.com

Iha Zaliza berkata...

wow, kita bahagian adorable.. wowowow (gedik seketika) :D

Ieta Mat Saad berkata...

http://www.ieta-myblog.blogspot.com

Ieta Mat Saad berkata...

Tahniah dah PR1